DANES PRIPORO╚AMO:

Dobro je vedetiINFORMACIJE

FESTIVALSKA PISARNA: Narodni dom, kneza Koclja 9, Maribor (od 10.00 – 18.00), telefon: 229 4001

INFORMACIJSKA PISARNA NARODNEGA DOMA MARIBOR - vhod iz Svetozarevske ulice (9.00 – 20.00) telefon (02) 229 4011, 229 4050, 031 452 452

NA FESTIVALU LENT LAHKO PLA─îUJETE Z MONETO!

VSTOPNICE

KOMPLET PROGRAMSKA KNJI┼ŻICA

Cena je 3.500 SIT (programska knji┼żica, kupon─Źki s popusti in Popotni list po Lentu – magnetna kartica)»POPOTNI LIST PO LENTU« (magnetna kartica) slu┼żi tudi kot vstopnica za vse prireditve v ─Źasu festivala na Glavnem odru na Dravi, Jazzlentu, Sodnem stolpu, Salonu glasbenih umetnikov, Klubu KGB, Cantante cafeju in Minoritski cerkvi, VENDAR BREZ REZERVACIJE SEDE┼ŻA.

KUPON─îKI S POPUSTI vsebujejo razen ‘kupon─Źkov’ s popusti in presene─Źenji, tudi ‘festivalski denar’ s katerim lahko izkori┼í─Źate popuste pri gostinskih uslugah v ─Źasu festivala.

 

DNEVNA VSTOPNICA - z njo je omogo─Źen vstop na vse prireditve na Glavnem odru na Dravi, Jazzlentu, Sodnem stolpu, Salonu glasbenih umetnikov, Klubu KGB, Cantante cafeju in Minoritski cerkev, VENDAR BREZ REZERVACIJE SEDE┼ŻA.

Dnevna vstopnica velja samo za dan, ki je ozna─Źen na vstopnici in bo naprodaj samo na tisti dan!

Cena dnevne vstopnice je 1.000 SIT.

 

KOMPLET PROGRAMSKA KNJI┼ŻICA in DNEVNE VSTOPNICE je mo─Ź kupiti na informacijsko-prodajnih mestih festivala na stojnicah po Lentu ter pri uli─Źnih prodajalcih (v ─Źasu prireditev od 19.00 dalje).

 

PRIREDITVE S POSEBNO VSTOPNINO: (v biltenu ozna─Źene z: * vstopnina)

VE─îERNE PREDSTAVE NA ODRU ROTOV┼Ż: ob predlo┼żitvi kupon─Źka iz bloka s kuponi oz. dnevne vstopnice je cena vstopnice za posamezno predstavo 1.000 SIT.

Vstopnice lahko kupite v Informacijskem centru Narodnega doma Maribor, vhod s Svetozarevske ulice (med 9.00 in 20.00) in pred vhodom na Oder Rotov┼ż (od 20.15 dalje).

 

ABONMA ODER ROTOV┼Ż

Cena abonmaja je 14.000 SIT (vstopnice za 14 ve─Źernih predstav na pokritem Odru Rotov┼ż in komplet programska knji┼żica (programska knji┼żica, kupon─Źki s popusti in Popotni list po Lentu – magnetna kartica).

 

OTROKOM IN MLADOSTNIKOM DO 14. LETA STAROSTI je zaradi varnosti dovoljen vstop na tribuno Glavnega odra le v spremstvu star┼íev. Enemu otroku, ki sedi spremljevalcu v naro─Źju, je omogo─Źen vstop na tribuno Glavnega odra brez »Popotnega lista po Lentu« oz. dnevne vstopnice. ZA INVALIDE je urejen dohod do Glavnega odra na Dravi, do ostalih prizori┼í─Ź po predhodni najavi na vseh informacijsko-prodajnih mestih.

 

ZA INVALIDE je urejen dohod do Glavnega odra na Dravi, do ostalih prizori┼í─Ź po predhodni najavi na vseh informacijsko-prodajnih mestih.

 

ORGANIZATOR SI PRIDR┼ŻUJE PRAVICO, DA ZARADI VARNOSTNIH RAZLOGOV OMEJI ┼áTEVILO OBISKOVALCEV POSAMEZNEGA PRIZORI┼á─îA!

 

WAP PROTOKOL

wap.lent.slovenija.net

Predstavitev na internetu in WAP storitev je omogo─Źilo in pripravilo podjetje AGENDA OPEN SYSTEMS, internetni partner Festivala Lent.

 

RADIJSKI SERVISI:

Radio Service - portal zvo─Źnih izjav za radijske postaje www.radioservice.si

D.O.K. radijski servis www.d-o-k.org/radijskiservis/

 

TELETEKST RTVSLO strani 466

Spletni portal RTVSLO www.rtvslo.si

 

POLICISTI NA LENTU 2004

Ves ─Źas Festivala Lent 2004 bodo na Lentu (v bli┼żini Glavnega odra, v varnostnem centru Varnosti) delovali policisti, vodja policijskega okoli┼ía, policist opazovalec ali policist kolesar. V primeru, da bo policist zaradi opravljanja nalog odsoten, lahko ob─Źani obvestijo de┼żurnega varnostnika podjetja "Varnost", ta pa bo obvestil policista. Policisti bodo na Lentu delovali vsak dan med 15.00 in 01.00 uro.


Click for Maribor, Slovenia Forecast