DANES PRIPOROAMO:

Dobro je vedeti



INFORMACIJE

FESTIVALSKA PISARNA: Narodni dom, kneza Koclja 9, Maribor (od 10.00 – 18.00), telefon: 229 4001

INFORMACIJSKA PISARNA NARODNEGA DOMA MARIBOR - vhod iz Svetozarevske ulice (9.00 – 20.00) telefon (02) 229 4011, 229 4050, 031 452 452

NA FESTIVALU LENT LAHKO PLAČUJETE Z MONETO!

VSTOPNICE

KOMPLET PROGRAMSKA KNJIŽICA

Cena je 3.500 SIT (programska knjižica, kupončki s popusti in Popotni list po Lentu – magnetna kartica)»POPOTNI LIST PO LENTU« (magnetna kartica) služi tudi kot vstopnica za vse prireditve v času festivala na Glavnem odru na Dravi, Jazzlentu, Sodnem stolpu, Salonu glasbenih umetnikov, Klubu KGB, Cantante cafeju in Minoritski cerkvi, VENDAR BREZ REZERVACIJE SEDEŽA.

KUPONČKI S POPUSTI vsebujejo razen ‘kupončkov’ s popusti in presenečenji, tudi ‘festivalski denar’ s katerim lahko izkoriščate popuste pri gostinskih uslugah v času festivala.

 

DNEVNA VSTOPNICA - z njo je omogočen vstop na vse prireditve na Glavnem odru na Dravi, Jazzlentu, Sodnem stolpu, Salonu glasbenih umetnikov, Klubu KGB, Cantante cafeju in Minoritski cerkev, VENDAR BREZ REZERVACIJE SEDEŽA.

Dnevna vstopnica velja samo za dan, ki je označen na vstopnici in bo naprodaj samo na tisti dan!

Cena dnevne vstopnice je 1.000 SIT.

 

KOMPLET PROGRAMSKA KNJIŽICA in DNEVNE VSTOPNICE je moč kupiti na informacijsko-prodajnih mestih festivala na stojnicah po Lentu ter pri uličnih prodajalcih (v času prireditev od 19.00 dalje).

 

PRIREDITVE S POSEBNO VSTOPNINO: (v biltenu označene z: * vstopnina)

VEČERNE PREDSTAVE NA ODRU ROTOVŽ: ob predložitvi kupončka iz bloka s kuponi oz. dnevne vstopnice je cena vstopnice za posamezno predstavo 1.000 SIT.

Vstopnice lahko kupite v Informacijskem centru Narodnega doma Maribor, vhod s Svetozarevske ulice (med 9.00 in 20.00) in pred vhodom na Oder Rotovž (od 20.15 dalje).

 

ABONMA ODER ROTOVŽ

Cena abonmaja je 14.000 SIT (vstopnice za 14 večernih predstav na pokritem Odru Rotovž in komplet programska knjižica (programska knjižica, kupončki s popusti in Popotni list po Lentu – magnetna kartica).

 

OTROKOM IN MLADOSTNIKOM DO 14. LETA STAROSTI je zaradi varnosti dovoljen vstop na tribuno Glavnega odra le v spremstvu staršev. Enemu otroku, ki sedi spremljevalcu v naročju, je omogočen vstop na tribuno Glavnega odra brez »Popotnega lista po Lentu« oz. dnevne vstopnice. ZA INVALIDE je urejen dohod do Glavnega odra na Dravi, do ostalih prizorišč po predhodni najavi na vseh informacijsko-prodajnih mestih.

 

ZA INVALIDE je urejen dohod do Glavnega odra na Dravi, do ostalih prizorišč po predhodni najavi na vseh informacijsko-prodajnih mestih.

 

ORGANIZATOR SI PRIDRŽUJE PRAVICO, DA ZARADI VARNOSTNIH RAZLOGOV OMEJI ŠTEVILO OBISKOVALCEV POSAMEZNEGA PRIZORIŠČA!

 

WAP PROTOKOL

wap.lent.slovenija.net

Predstavitev na internetu in WAP storitev je omogočilo in pripravilo podjetje AGENDA OPEN SYSTEMS, internetni partner Festivala Lent.

 

RADIJSKI SERVISI:

Radio Service - portal zvočnih izjav za radijske postaje www.radioservice.si

D.O.K. radijski servis www.d-o-k.org/radijskiservis/

 

TELETEKST RTVSLO strani 466

Spletni portal RTVSLO www.rtvslo.si

 

POLICISTI NA LENTU 2004

Ves čas Festivala Lent 2004 bodo na Lentu (v bližini Glavnega odra, v varnostnem centru Varnosti) delovali policisti, vodja policijskega okoliša, policist opazovalec ali policist kolesar. V primeru, da bo policist zaradi opravljanja nalog odsoten, lahko občani obvestijo dežurnega varnostnika podjetja "Varnost", ta pa bo obvestil policista. Policisti bodo na Lentu delovali vsak dan med 15.00 in 01.00 uro.


Click for Maribor, Slovenia Forecast